Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση σπιτιού

 

Η Alsystem Design αναλαμβάνει την ανακαίνιση του σπιτιού σας, που αποτελεί έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους για την ανανέωση και αύξηση της αξίας κάθε οικίας. Με τη σωστή ανακαίνιση σπιτιού λύνονται όλα τα λειτουργικά προβλήματα από τη χρόνια φθορά, ενισχύεται η ασφάλεια του κτιρίου και δίνεται η δυνατότητα ακόμα και για ολική αλλαγή της διάταξης του χώρου σύμφωνα με την επιθυμητή διακόσμηση γρήγορα και αξιόπιστα.

Η ALSYSTEMDESIGN είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη αλλά και να προσφέρει μια ποιοτική και ταυτόχρονα οικονομική λύση κατασκευής και ανακαίνισης σπιτιού, κτιρίου αλλά και καταστήματος ή επαγγελματικού χώρου.

Αναλαμβάνουμε κάθε πτυχή του έργου, από όλη την διαδικασία κατασκευής και διαχείρισης του έργου. Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες του χώρου, που διαθέτουν βαθιά τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία.

Το εύρος και το βάθος των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν θα το συζητήσουμε διεξοδικά, για να βρούμε την λύση που σας ταιριάζει. Όλα τα παραπάνω φυσικά με στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών πάντα με γνώμονα τον χρόνο και το κόστος προς όφελος του πελάτη.

Έκθεση: Ελευθερίου Βενιζέλου 186, Παλαιό Φάληρο
Κατασκευαστικό:
Ηλιουπόλεως 150, Νίκαια

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΑΝΑΚΟΥ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασκευές Ενεργειακής Απόδοσης

Η ΕΕ έχει στόχο να καταστήσει τα δημόσια κτίρια και τις κατοικίες πιο φιλικές προς το κλίμα, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση. Εξοικονομήστε ενέργεια και μειώστε τα έξοδα σας.

Πιστοποιημένοι κατασκευαστές

Η εταιρεία μας Alsystem Design ως πιστοποιημένοι κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου ALUMINCO και EUROPA ενημερωνόμαστε συνεχώς για τα νέα προϊόντα και τις τάσεις της αγοράς.

Πολυετή πείρα με συνέπεια και πρωτοπορία

H Alsystem Design με την πολυετή πείρα της και τη συνεχή εκπαίδευσή των ανθρώπων της παρέχει στους πελάτες της εξειδικευμένες και συμφέρουσες λύσεις σε σύγχρονα έργα υψηλών προδιαγραφών.