ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ALUMINCO

W450

 

Ανοιγόμενο – Ανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Υψηλές ενεργειακές επιδόσεις

Περιγραφή

 

Το W450 είναι ένα ολοκληρωμένο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών προδιαγραφών που ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης, ηχομείωσης, αισθητικής και ασφάλειας.

Η ευρεία γκάμα προφίλ της σειράς προσφέρει πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών λύσεων, από ίσιες ή καμπύλες διατομές καθώς και δυνατότητα κατασκευής σύνθετων τυπολογιών, όπως πόρτες aller-retour, περιστρεφόμενα παράθυρα με επίπεδο μύλο και ανοιγόμενα πλαίσια με «κρυφό φύλλο» για την επίτευξη αισθητικής υψηλού επιπέδου. Η συνεργασία των διαθέσιμων προφίλ σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και τους μηχανισμούς, υπογραμμίζουν τον πολύπλευρο και εργονομικό χαρακτήρα του συστήματος.

Η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του συστήματος για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή ασφάλεια εξασφαλίζεται χάρη στη δυνατότητα του περιμετρικού κλειδώματος και στην χρήση των υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων 24 mm προσδίδοντας δείκτη θερμομόνωσης Uf=2.2-2.6 W/m2K και δείκτη ηχομείωσης Rw τα 43 dB.

Σημείο αναφοράς του συστήματος αποτελεί η χρήση του λιγότερου δυνατού εμφανούς αλουμινίου με την έκδοση του κρυφού φύλλου W450 HS που συνδυάζει απόλυτα την αίσθηση του λιτού, απλού και κομψού αισθητικά αποτελέσματος με την ασφάλεια και λειτουργικότητα του περιμετρικού μηχανισμού.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική γραμμή του συστήματος αντακλάται, πέραν της μοντέρνας αισθητικής, στο ελάχιστο ύψος όψης 72 mm που μεγιστοποιεί το οπτικό πεδίο αλλά και επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή διείσδυση του φυσικού φωτισμού στο εσωτερικό του κτιρίου. Η χρήση υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων 31.8 mm εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης με Uf από 1.6 W/m²K ενώ τα ειδικά ελαστικά EPDM και ο προηγμένος περιμετρικός μηχανισμός αποδίδουν στο σύστημα υψηλούς βαθμούς υδατοστεγανότητας και αντοχής σε ανεμοπίεση.

W4750

 

Ανοιγόμενο – Ανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Κορυφαία ενεργειακή αναβάθμιση

Περιγραφή

 

Το W4750 είναι ένα, υψηλών προδιαγραφών, ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα αλουμινίου, το οποίο συνδυάζει τα αποδεδειγμένα οφέλη της σειράς W450 με τις υψηλότερες απαιτήσεις θερμομόνωσης. Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις, το καθιστούν ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες και κτίρια υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

 

Τα υαλοενισχυμένα πολυαμίδια 39 mm, το πολύ-θάλαμο EPDM κεντρικό ελαστικό και ο προηγμένος περιμετρικός μηχανισμός κλειδώματος, προσδίδουν στο σύστημα χαρακτηριστικά ανώτερων επιδόσεων, με δείκτη θερμομόνωσης Uf ≥1.2 W/m²K.

W4900 Passive House

 

Ανοιγόμενο – Ανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα Κορυφαία ενεργειακή απόδοση με πιστοποίηση παθητικού σπιτιού

Περιγραφή

 

Το σύστημα W4900 της ALUMINCO αποτελεί το κορυφαίο σε επίδοση παθητικό ανοιγόμενο σύστημα στην Ελλάδα που πληροί τα αυστηρά κριτήρια που έχουν οριστεί από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Σπιτιού PHI (Passive House Institute). Η εξαιρετική επίδοση θερμομόνωσης Uw=0.78 W/m²K το καθιστά μοναδικά ανταποκρινόμενο στην υλοποίηση κατασκευών παθητικών κτιρίων.

Εκτός από την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση σε στάνταρ παθητικής κατοικίας, η σειρά συνδυάζει τα αποδεδειγμένα οφέλη των παραθύρων αλουμινίου, επιτρέπει στιβαρές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και χαρακτηρίζεται από ευρεία γκάμα επιλογών που αναζητούν οι αρχιτέκτονες.

W540

 

Ανοιγόμενο – Ανακλινόμενο Σύστημα
Προσιτή ποιότητα και συμβατότητα

Περιγραφή

 

Το ανοιγοανακλεινόμενο σύστημα W540 είναι η αναβάθμιση της γνωστής και επιτυχημένης σειράς της ALUMINCO AL510.  Η ανανέωση με νέα προφίλ και τυπολογίες κατασκευής έχει ως αποτέλεσμα το W540 να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα.

To σύστημα δίνει τη δυνατότητα για κατασκευές μικρού, μεσαίου αλλά και μεγάλου μεγέθους εκπληρώνοντας κάθε αρχιτεκτονική ή κατασκευαστική ανάγκη. Ο εμπνευσμένος σχεδιασμός του προσφέρει ευκολία και ταχύτητα κατασκευής. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αντοχή και τη λειτουργικότητα ενώ είναι συμβατό με πληθώρα εξαρτημάτων και μηχανισμών. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του το κατατάσσουν σε ένα από τα πιο ευέλικτα οικονομικά μη θερμοδιακοπτόμενα συστήματα της αγοράς.

Ο ειδικός σχεδιασμός των προφίλ του, προσφέρει μεγάλη ποικιλία σχεδιαστικών επιλογών ως προς την εμφάνιση, τόσο σε ίσια γραμμή όσο και σε καμπύλες γραμμές για τους λάτρεις του απόλυτα κλασσικού.

Το W540 είναι ένα δοκιμασμένο και αξιόπιστο ανοιγόμενο σύστημα, μελετημένο και σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.