ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

PERGOLA (EPS 80)

EUROPA

Ένα σύστημα σκίασης με κινητά ή σταθερά πτερύγια, πανί ή συνδυασμό πανιού και πτερυγίων που προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και προστασία από τις καιρικές συνθήκες στους εξωτερικούς χώρους.

Η EUROPA PERGOLA διαθέτει ισχυρά πτερύγια ικανά για μεγάλες κατασκευές καθώς και μεγάλους συλλέκτες υδάτων όπως και κρυφό σύστημα (εσωτερικά των προφίλ) απορροής υδάτων και ηλεκτρική κάθετη κρυφή σήτα ή και πανί συσκότισης που κινούνται ανάμεσα στις κολόνες.

Η συνεχής καινοτομία, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός καθώς και η δυνατότητα να προσφέρει πλήρως προσαρμοσμένης λύσεις, αποτελούν το βασικό πλεονέκτημα του συστήματος EUROPA PERGOLA (EPS 80).

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του συστήματος έρχεται να συγκεράσει την λειτουργικότητα με την αισθητική. Επιτυγχάνει ποικιλία επιλογών με συνδυασμό πολλαπλών κάθετων και οριζόντιων πρόσθετων στοιχείων κάλυψης και σκίασης. Η τεράστια ποικιλία σχεδίων, τυπολογιών και δυνατοτήτων συνδυασμού συστημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών καλύπτουν κάθε ανάγκη.

PERGOLA Bioclimatic

EUROPA

Η έκδοση στην τυπολογία Bioclimatic αποτελεί καινοτομία στα αρχιτεκτονικά συστήματα. Διαθέτει πρωτοποριακό σύστημα περιστρεφόμενης περσίδας, με κινητά οριζόντια πτερύγια επιτρέπουν στο σύστημα σε κλειστή θέση να προσφέρει στεγάνωση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

H σχεδίαση των πτερυγίων σε συνδυασμό με τον ειδικό συλλέκτη περιμετρικά των οριζόντιων δοκών του συστήματος, επιτρέπει την απορροή των υδάτων στο εσωτερικό της κάθετης κολώνας και τελικά στην έξοδό τους στην βάση του συστήματος εξωτερικά της καλυπτόμενης επιφάνειας.

Σκοπός του συστήματος είναι να εξασφαλίζει συνθήκες θερμικής και οπτικής άνεσης με την χρήση παθητικών συστημάτων δροσισμού, θέρμανσης και φωτισμού. Μέσω της ρύθμισης της κλίσης των πτερυγίων, επιτυγχάνει ρύθμιση του επιπέδου φωτός και αερισμού του χώρου ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Σύστημα Πέργκολας

ALUMINCO

Συστήματα πέργκολας σε μοντέρνα και παραδοσιακή γραμμή, εξασφαλίζουν την απόλυτη ρύθμιση σκίασης και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ προσφέρουν μοναδική αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση.

Συνδυάζονται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και σας προσφέρουν πρακτικές και πολύ λειτουργικές λύσεις για κάθε ανοικτό χώρο όπως κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και καφετέριες, για όλες τις εποχές του χρόνου.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

  • Πέργκολες σχεδιασμένες σε γραμμή πανομοιότυπη με αυτή της κλασικής πέργκολας ξύλου.
  • Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του παραδοσιακού.
  • Προσαρμόζεται σε κάθε χώρο.
  • Ευκολία στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση επίσης η κατασκευή της είναι μελετημένη, έτσι ώστε να δέχεται πολυκαρμπονικά φύλλα ή ραμποτέ αλουμινίου.
  • Ηλεκτροστατική βαφή με ειδική επεξεργασία seaside class για υψηλή προστασία από την αρμύρα και δε χρειάζονται συντήρηση.
  • Διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία RAL, RAFAELLO & ΜΑΤ, καθώς και ειδικά χρώματα & αποχρώσεις σε απομίμηση ξύλου.