ΠΟΡΤΕΣ ALUMINCO

D110

Σύστημα Αξονικής Πόρτας Εισόδου
Η επιτομή της μεγαλοπρέπειας

Το σύστημα αξονικής πόρτας εισόδου D110 απαντάει με εξαιρετικό τρόπο στις ανάγκες του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού εξασφαλίζοντας απόλυτα την αίσθηση του λιτού, απλού και κομψού αισθητικά αποτελέσματος. Το μυώδες παρουσιαστικό επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το δυναμικό προσανατολισμό της σειράς ενώ η προσοχή στην λεπτομέρεια αντανακλάται, πέραν της αισθητικής, στην πρακτικότητα και ευχρηστία του συστήματος.

Σημείο αναφοράς αποτελεί ο καινοτόμος σχεδιασμός του, που επιφέρει υψηλές επιδόσεις ως προς την ασφάλεια και τη μόνωση προσδίδοντάς στο σύστημα μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας.

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, το σύστημα D110 προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες εφαρμογής, καλύπτοντας ανοίγματα μεγάλου μεγέθους ενώ η περιστροφή γύρω από άξονα χαρίζει μια ξεχωριστή εμπειρία στον τελικό χρήστη.

D90

Θερμομονωτικό Σύστημα Πορτών Εισόδου
Αισθητική υψηλού επιπέδου και εξαιρετικές επιδόσεις

Το σύστημα D90 της ALUMINCO, προσφέρει τις καλύτερες τιμές θερμομόνωσης όταν πρόκειται για πόρτες εισόδου μαζί με τα υψηλότερα επίπεδα λειτουργικότητας και ταυτόχρονα εξαιρετικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Το σύστημα ενσωματώνει τα πιο συμπαγή προφίλ εξαιρετικού επίπεδου σχεδιασμού, προσφέροντας συνεπίπεδες κατασκευές με πολλαπλές επιλογές πλήρωσης, συμπεριλαμβανομένων της χρήσης πάνελ αλουμινίου ή υάλωσης, προκειμένου να εκπληρωθούν οι πιο απαιτητικές προδιαγραφές.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά και οι ενισχυμένες λειτουργίες ασφαλείας αποτελούν ένα επιπρόσθετο εντυπωσιακό στοιχείο του συστήματος D90 το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις τρέχουσες τάσεις και τις αυξανόμενες απαιτήσεις όσον αφορά στην ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

Το σύστημα D90 είναι πλήρως συμβατό με την ανοιγόμενη σειρά W4900 της ALUMINCO, προσφέροντας την καλύτερη λύση για οικίες και εμπορικά κτίρια, ιδανικό όχι μόνο για νέες κατασκευές αλλά και για ανακαινίσεις.

D75

Θερμομονωτικό Σύστημα Πορτών Εισόδου
Μοντέρνα εμφάνιση και υψηλή ενεργειακή απόδοση

Το σύστημα D75 της ALUMINCO είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα πόρτας εισόδου που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ενεργειακής απόδοσης, της δομικής σταθερότητας και της λειτουργικότητας. Οι βελτιωμένες λειτουργίες και ιδιότητες εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση όσον αφορά στην ασφάλεια και την ευκολία χρήσης. Σε επίπεδα σχεδιασμού, το σύστημα D75 προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εντυπωσιακών επίπεδων γραμμών.

Η επιφάνεια της επένδυσης της πόρτας μπορεί να συνδυαστεί είτε με τη χρήση πάνελ αλουμινίου είτε με υάλωση. Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών κατασκευών τόσο για εμπορικά κτήρια όσο και για οικίες.

Η λύση D75 συνδυάζει ότι οι αρχιτέκτονες και κατασκευαστές οραματίζονται: ο υψηλότερος βαθμός ενεργειακής απόδοσης, άνεσης και αισθητικής, οπτικού αποτελέσματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίησή της.

Door Panels

Τα πάνελ αλουμινίου της ALUMINCO ισορροπούν τις διαθέσεις, ξεχωρίζοντας για την μοναδική διαχρονικότητα τους.

Διαχρονικά πάνελ θυρών από παραδοσιακά πρεσαριστά, σύγχρονα κλασικά, μοντέρνα Inox και η νέα σειρά EISSODOS suite διατίθενται σε αμέτρητες επιλογές και προσφέρουν υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα με έμφαση στη ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Τα πάνελ της ALUMINCO κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, από φύλλα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, πάχους 1.2 mm και 1.4 mm, με διακοσμητικά μέρη από χυτό αλουμίνιο, επιτυγχάνοντας μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Συνδυάζουν τον άριστο τρόπο κατασκευής και τον ευέλικτο σχεδιασμό με τα πλέον σύγχρονα υλικά, όπως χυτό γυαλί (fussed glazing) με ανοξείδωτο μέταλλο (inox) και αλουμίνιο, χρωματιστά γυαλιά, τεχνοτροπίες vitro και καϊτιών σε χρωματισμούς χρυσό, inox και λευκό. Διατίθενται σε πολλά πρωτοποριακά σχέδια και χρωματισμούς, καθώς και σε πολλές αποχρώσεις απομίμησης ξύλου πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητες εξατομίκευσης ώστε να υπερκαλύπτουν όλες τις αισθητικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις. Με τις ανάγκες του τελικού χρήστη να μεταβάλλονται συνεχώς, τα πάνελ αλουμινίου της ALUMINCO ισορροπούν τις διαθέσεις, ξεχωρίζοντας για την μοναδική διαχρονικότητα τους.