ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ALUMINCO

FD4600

Πτυσσόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Υψηλή άνεση και μέγιστη διαφάνεια

Το FD4600 είναι ένα ολοκληρωμένο θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες κατασκευές (φυσούνες) με εντυπωσιακά και εκτός συναγωνισμού χαρακτηριστικά, τόσο σε επίπεδο τεχνικών επιδόσεων όσο και σε λειτουργικότητα, προσφέροντας πολυάριθμες τυπολογίες για εντυπωσιακές κατασκευές.

Ο γραμμικός, λιτός σχεδιασμός του και η στιβαρότητα της κατασκευής τονίζουν την υψηλή αισθητική και ασφάλεια του συστήματος ενώ τα εξαρτήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για πτυσσόμενα συστήματα παρέχοντας ξεχωριστές λύσεις σε κάθε σύγχρονη κατοικία.

Το πρωτοποριακό σύστημα FD4600 είναι ιδανικό για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους ενώ προσφέρει επιπλέον το κορυφαίο πλεονέκτημα για γωνιακή κατασκευή χωρίς την ύπαρξη σταθερής κολώνας. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη διαφάνεια και άνεση κατά το άνοιγμα ενώ παράλληλα επιτρέπει τη χρήση ενός φύλλου ως θύρα εισόδου χωρίς να επηρεάζει την ικανότητα αναδίπλωσης του συστήματος. Το σύστημα φέρει πολλαπλές επιλογές οδηγών στο δάπεδο που ανταποκρίνονται εξαιρετικά στις λειτουργικές ανάγκες και ταιριάζουν απόλυτα με όλες τις ανέσεις και αισθητικές απαιτήσεις. Ο ιδιαίτερα χαμηλός οδηγός των 24 mm (ράμπα) καθιστά εύκολη την πρόσβαση από και προς το εσωτερικό ενός κτιρίου από Α.Μ.Ε.Α. και επιτρέπει τη μέγιστη άνεση σε χώρους υψηλής επισκεψιμότητας.

Η κύλιση των φύλλων επιτυγχάνεται με την χρήση ειδικών ραουλομεντεσέδων που κυλούν σε επιδαπέδιο οδηγό και εξασφαλίζουν την αθόρυβη και ομαλή λειτουργία του συστήματος.

FD460

Πτυσσόμενο Σύστημα
Πληθώρα τυπολογιών ασυναγώνιστης λειτουργικότητας

Το FD 460 είναι το μη θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες πόρτες που παρέχει άριστη στεγάνωση και συνδέει αρμονικά το εσωτερικό με το εξωτερικό περιβάλλον.

 

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

  • Κρεμαστή κύλιση στο πάνω μέρος του οδηγού με χρήση ειδικού ράουλου-μεντεσέ ο οποίος σηκώνει 200 Kg (100 Kg ανά φύλλο).
  • Η στεγάνωση επιτυγχάνεται με την χρήση ελαστικών EPDM και βουρτσάκια υψηλής πυκνότητας.
  • Δυνατότητα επίπεδου οδηγού στο κάτω μέρος που εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση.
  • Δυνατότητα κατασκευής πόρτας με κλειδαριά, ανοιγόμενης προς τα μέσα.

Τυπολογίες

  • Πτυσσόμενα: 3Φύλλα, 5Φύλλα, 7Φύλλα