ΣΙΤΕΣ

ZERO

Pleated Line

Η ZERO, σίτα πλισέ οριζόντιας κίνησης με ερπύστρια, εκπροσωπεί την νέα γενιά αναβαθμισμένων συστημάτων σίτας πλισέ δίνοντας λύσεις υψηλού σχεδιασμού και ποιοτικού επιπέδου στην σύγχρονη κατοικία.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του συστήματος είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης μέσω της υψηλής λειτουργικότητας και άνεσης που προσφέρει ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για την δημιουργία ιδιαίτερα κομψών κατασκευών.

Το σύστημα ατσάλινου ελάσματος στο πάνω μέρος αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα και καθοριστικό προτέρημα για την μακροχρόνια απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος ενώ τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του, προσφέρουν κορυφαίες λύσεις για πολλές εφαρμογές όπως μπαλκονόπορτες με πολύ μεγάλα ανοίγματα, μονόφυλλες κατασκευές πλάτους 2 m, αίθρια και σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Επιπλέον, η μοναδική κύλιση, ομαλή και αθόρυβη, σε επίπεδο οδηγό, σχεδόν μηδενικού ύψους, την καθιστά εύκολη στον καθαρισμό αλλά και στην διέλευση, ακόμη και από Α.Μ.Ε.Α..

Λειτουργία:
Χειροκίνητη

Προτεινόμενη χρήση:
Κουφώματα (μπαλκονόπορτες)

Πανί:
Πτυχωτό πανί με πλάτος πιέτας πανιού 20 mm, χρώματος μαύρου

Τρόπος κλεισίματος:
Μαγνήτης

Τυπολογίες:
Μονόφυλλη
Δίφυλλη
Παρασυρόμενη

OMEGA 22

Pleated Line

Η OMEGA 22, σίτα πλισέ οριζόντιας κίνησης με πλευρικά κορδόνια, προσφέρει στιβαρές κατασκευές που ξεχωρίζουν για την απόλυτη ρύθμιση και σωστή λειτουργία τους, χωρίς κανένα συμβιβασμό τόσο σε ποιότητα όσο και στην εφαρμογή.
Η χρήση πανιού με λιγότερες πιέτες επιτρέπει περισσότερο φως να περάσει στο εσωτερικό. Η ενσωματωμένη λαβή λειτουργεί αυξητικά στην αισθητική του.
Ο ιδιαίτερα χαμηλός οδηγός στο πάτωμα, μόλις 7 mm, καθιστά εύκολη την πρόσβαση.

Λειτουργία:
Χειροκίνητη

Προτεινόμενη χρήση:
Μπαλκονόπορτες & παράθυρα

Πανί:
Πτυχωτό πανί με πλάτος πιέτας πανιού 15 mm, χρώματος μαύρου

Τρόπος κλεισίματος:
Μαγνήτης

Τυπολογίες:
Μονόφυλλη – Δίφυλλη – Αμφίπλευρη

OMEGA 27

Pleated Line

EUROPA 990 Hybrid

Το εξελιγμένο Υβριδικό Σύστημα Ρολού από προφίλ αλουμινίου, συνδυάζεται άψογα με όλα τα Συστήματα Αλουμινίου ΕUROPA. Η στιβαρή του κατασκευή προσφέρει ασφάλεια και 4 φορές μεγαλύτερη αντοχή στην πίεση σε σχέση με τα ρολά από περσίδες πολυουρεθάνης. Όπως και το 990, το 990 Hybrid διατίθεται σε επικαθήμενο κουτί ίσιο ή οβάλ.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

  • Όλες οι διαστάσεις ρολών, από ρολά για παράθυρα έως και μπαλκονόπορτες,
  • Δύο τύποι: επικαθήμενα (ίσια ή οβάλ) και εξωτερικά (οβάλ).
  • Πλάτος έως και 6 μέτρα
  • Ίσια και οβάλ κουτιά
  • Φυλλαράκια αλουμινίου και πολυουρεθάνης
  • Ρολά με θερμοδιακοπή, με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας Usb=1.3 W/m2K (σύμφωνα με το σχετικό πιστοποιητικό του κοινοποιημένου γερμανικού εργαστηρίου IFT Rosenheim)
  • Χρήση: Όλοι οι τύποι ρολού, (με ιμάντα, μανιβέλα και μοτέρ),από παράθυρα έως και γκαραζόπορτες όλων διαστάσεων.

KLIP 39

Rollup Line

Η KLIP 39 ΚΑΘΕΤΗ, σίτα ελατηρίου κάθετης κίνησης, χαρακτηρίζεται από την υψηλή μηχανική αντοχή των εξαρτημάτων που τη κάνουν να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

Επιπρόσθετα, το κουτί 39 mm διαθέτει στρογγυλεμένες γωνίες ώστε να προσαρμόζεται εύκολα σε πόρτες και παράθυρα κάθε τύπου, συνδυάζοντας οικονομία και εργονομία ενώ ο χρηστικός προαιρετικός εξοπλισμός όπως φρένο ελατηρίου, και αντιανεμικό βουρτσάκι προσδίδουν προστιθέμενη αξία προσφέροντας πλήρη ικανοποίηση στον τελικό χρήστη.

Λειτουργία:
Χειροκίνητη με επαναφορά ελατηρίου

Προτεινόμενη χρήση:
Παράθυρα

Πανί:
Fiberglass Stiff, χρώματος γκρι

Τρόπος κλεισίματος:
Βουρτσάκι (Ρεγουλατόρος)

KLIP 39 ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ

Rollup Line

Η KLIP 39 ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ, σίτα ελατηρίου οριζόντιας κίνησης, αποτελεί την ιδανική λύση για όλους τους τύπους μπαλκονόπορτας. Χαρακτηρίζεται από την ανεμπόδιστη διέλευση λόγω του αισθητά μειωμένου οδηγού στο πάτωμα 23 mm, καθώς επίσης από την εξαιρετική ανθεκτικότητα στη χρήση λόγω ενός ράουλου ολίσθησης που μειώνει σημαντικά τις τριβές. Επιπλέον η ενσωματωμένη λαβή ενισχύει την εξαιρετική αισθητική της. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της δίφυλλης κατασκευής είναι ο ειδικός μηχανισμός ασφάλισης (ντίζα ασφάλισης) στην κλειστή θέση που προσφέρει ευκολία και άνεση κατά τη χρήση.

Λειτουργία:
Χειροκίνητη με επαναφορά ελατηρίου

Προτεινόμενη χρήση:
Μπαλκονόπορτες – παράθυρα

Πανί:
Fiberglass Stiff, χρώματος γκρι

Τρόπος κλεισίματος:
Μαγνήτης

JOLLY

Rollup Line

Η JOLLY, σίτα ελατηρίου οριζόντιας ελεγχόμενης κίνησης με αντιανεμική κλειστού τύπου ερπύστρια, είναι η πρόταση της Inscreen για τους λάτρεις των κομψών κατασκευών με υψηλή λειτουργικότητα και σχεδιασμό, ενισχύοντας το αίσθημα της ικανοποίησης του τελικού χρήστη.

Η πιο αξιόπιστη λύση της αγοράς για μπαλκονόπορτες προσφέρει το γοητευτικό πλεονέκτημα του σχεδόν μηδενικού οδηγού πατώματος 3 mm, την μοναδική απόλαυση της ομαλής, αθόρυβης και ελεγχόμενης κίνησης κατά την χρήση και το μοναδικό σύστημα καδένας ερπυστριών για συναρπαστικές επιδόσεις ακόμα και στους πιο ισχυρούς ανέμους.

Επιπλέον, η μοναδική κύλιση, ομαλή και αθόρυβη, σε επίπεδο οδηγό, σχεδόν μηδενικού ύψους, την καθιστά εύκολη στον καθαρισμό αλλά και στην διέλευση, ακόμη και από Α.Μ.Ε.Α..

Λειτουργία:
Χειροκίνητη

Προτεινόμενη χρήση:
Κουφώματα (Μπαλκονόπορτες)

Πανί:
Fiberglass Stiff, χρώματος γκρι

Τρόπος κλεισίματος:
Μαγνήτης

Τρόποι τοποθέτησης:
Χρήση μεταλλικών ΒAΥOΝΕΤ τοποθέτησης

Αντιανεμική Ενίσχυση:
Αντιανεμικό μπλοκάρισμα πανιού και αντιανεμικό μπλοκάρισμα καδένας ερπυστριών με ειδικό εξάρτημα στο εσωτερικό της καδένας που επιτρέπει πιο σταθερό κράτημα του πανιού.

ELECTRIC CUBO

Rollup Line

Η INSCREEN εξελίσσει τα προϊόντα της και προσφέρει κορυφαία ηλεκτρικά συστήματα σίτας, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές και στα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η νέα ηλεκτρική σίτα CUBO, σίτα ρολό κάθετης κίνησης με οδηγό ZIP, διακρίνεται για την τέλεια σύνθεση κομψότητας και λειτουργικότητας αποτελώντας την πλέον κατάλληλη λύση για το κλείσιμο μεγάλων ανοιγμάτων με ένα μόνο φύλλο και με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στο σύστημα ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ZIP (ειδικό φερμουάρ συγκράτησης του πανιού).

Πλούσιος χρηστικός προαιρετικός εξοπλισμός όπως κρυφός οδηγός, ασύρματος τηλεχειρισμός, ανεμόμετρο, υφάσματα με σύστημα μικρό-αερισμού προσφέρεται σε όλους εκείνους που θέλουν να ερμηνεύσουν τον όρο  απόλαυση  σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες τους.

Το προϊόν CUBO είναι διαθέσιμο, κατόπιν παραγγελίας.

Λειτουργία:
Ηλεκτρική

Προτεινόμενη χρήση:
Βεράντες, Αίθρια, Πέργκολες και κουφώματα με μεγάλα ανοίγματα

Πανί:
Ελαστικό πανί, χρώματος γκρι

Τύποι και διαστάσεις κουτιών:
Τετράγωνο 80/100/130

INDOOR

Fixed Line

Η INDOOR, σίτα πόρτας ανοιγόμενη αποτελεί εξαιρετικό συνδυασμό λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας λόγω των ενισχυμένων προφίλ αλουμινίου με δυνατό σύστημα σύνδεσης των προφίλ, η ιδανική επιλογή για πόρτες κουζίνας και πόρτες εισόδου.
Ο μεντεσές με ελατήριο επαναφοράς και το σύστημα μαγνήτη επιτρέπουν άνετο και ασφαλές κλείσιμο.
Ο ταμπλάς αλουμινίου στο κάτω μέρος προσφέρει προστασία του πανιού της σίτας από χτυπήματα και κατοικίδια ζώα.
Η πόρτα διαθέτει ενσωματωμένη χειρολαβή (προφίλ αλουμινίου).

Λειτουργία:
Χειροκίνητη με μηχανισμό ελατηρίου αυτόματης επαναφοράς

Προτεινόμενη χρήση:
Πόρτες εισόδου με συχνή διέλευση (κουζινόπορτες, μπαλκονόπορτες)

Πανί:
Fiberglass Soft χρώματος γκρι, αλουμινίου

Τρόπος κλεισίματος:
Μαγνήτης

Τυπολογίες
Πόρτα με σταθερό φεγγίτη – Ασύμμετρη πόρτα – Μονόφυλλη πόρτα – Δίφυλλη πόρτα – Πόρτα με ραμποτέ κατά το ήμισυ

INFRAME

Fixed Line

Η INFRAME, σίτα σταθερού πλαισίου, είναι ιδανική για την κατασκευή σταθερών σητών σε παράθυρα, όπου η εξωτερική πρόσβαση δεν είναι απαραίτητη.

Εξαιρετικά δημοφιλής, η σίτα INFRAME, χαρακτηρίζεται από τις πολυάριθμες επιλογές
τοποθέτησης που προσφέρει:
1 Σε παράθυρο εσωτερικά του τοίχου (λαμπά) με ειδική πλαστική γωνία.
2 Στήριξη με ειδικό εξάρτημα “μάνταλο”
3 Στήριξη με μαγνητικές γωνίες.
Για γωνίες διαφορετικές από 90°, η τοποθέτηση είναι δυνατή με ειδικό εξάρτημα ρυθμιζόμενης γωνίας.

Προτεινόμενη χρήση:
Παράθυρα (κυρίως μικρά) χωρίς πρόσβαση

Πανί:
Fiberglass Soft, χρώματος γκρι, αλουμινίου

Επιπλέον επιλογές:

  • Παρέχεται σε προφίλ αλουμινίου με εξαρτήματα για την συναρμολόγηση
  • Προσαρμοσμένες διαστάσεις
  • Πανιά Αλουμινίου, Fiberglass Stiff, PetΠανιά Αλουμινίου, Fiberglass Stiff, Pet