ΣΥΡΟΜΕΝΑ ALUMINCO

SL2450

Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Λεπτές όψεις διατομών

Το νέας γενιάς σύστημα SL2450 καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά όλα τα λειτουργικά οφέλη ενός minimal συρόμενου συστήματος με ανύψωση του φύλλου, ενώ παράλληλα υπερέχει σε επιδόσεις και μοντέρνα εμφάνιση. Οι βασικές σχεδιαστικές παράμετροι πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η εξέλιξη του συστήματος είναι η αρχιτεκτονική αισθητική, η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα και οι επιδόσεις που προσφέρει στον τελικό χρήστη ενώ η ευελιξία στην κατασκευή αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Με στόχο την βελτίωση των επιδόσεων, το SL2450 εξοπλίζεται με υαλοενισχυμένα πολυαμίδια 32 mm αλλά και ειδικού τύπου ελαστικά που προσφέρουν αυξημένα επίπεδα θερμομόνωσης και υδατοστεγανότητας. Υπερβαίνοντας τις συμβατικές εφαρμογές και ανάγκες για ανοίγματα μεσαίου μεγέθους, το SL2450 προσφέρει πολλά περισσότερα στον σύγχρονο επαγγελματία με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία και αποδοτικότερα συστήματα της κατηγορίας του.

SL200

Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Μέγιστη οικονομία χώρου

Το σύστημα SL200 ανήκει στη γενιά των θερμομονωτικών συστημάτων και παρέχει μέγιστη εξοικονόμηση χώρου, υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, εξαιρετικές επιδόσεις και άριστη λειτουργικότητα. Σχεδιάστηκε με βάση τις τάσεις της σύγχρονης αισθητικής για ίσιες λιτές γραμμές αλλά και για να ικανοποιεί λειτουργικές ανάγκες σε ένα πολύ μεγάλο εύρος απαιτήσεων, τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νέα κτίρια.

Η καινοτομία στον σχεδιασμό του συστήματος SL200 υπογραμμίζεται από το χαμηλό ύψος του κάτω οδηγού και από το ότι απαιτεί μόλις 100 mm διάκενο τοιχοποιίας για να δεχτεί οδηγό με τζάμι, σίτα και παντζούρι. Είναι το πλέον ενδεδειγμένο σύστημα της αγοράς για την αντικατάσταση παλαιών συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων, προσδίδει χαρακτηριστικά ανωτέρων επιδόσεων στην κατηγορία του, με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf από 2.1 W/m² και δείκτη ηχομείωσης Rw τα 26 dB.

SL2700

Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Στενά πλάτη προσόψεων για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους

Το ανασυρόμενο σύστημα SL2700 απευθύνεται σε όσους αναζητούν ανώτερα επίπεδα αισθητικής, λειτουργικότητας, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης.

Τα λιτά και δυναμικά στοιχεία στον σχεδιασμό της δοσμένα μάλιστα στην ιδανική αναλογία, οι ελκυστικές μινιμαλιστικές γραμμές, οι εντυπωσιακές επιδόσεις και τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα δημιουργούν μια εξαιρετικά ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η νέα αρχιτεκτονική αισθητική απεικονίζεται στο στενό γάντζο επαλλήλου που επιτρέπει μεγαλύτερη ορατότητα και ροή φωτός, ενώ το χαμηλό κατώφλι προσφέρει επιπλέον άνεση και ευκολότερη πρόσβαση.

Υπερβαίνοντας τις συμβατικές εφαρμογές και ανάγκες για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους, το SL2700 προσφέρει πολλά περισσότερα στον σύγχρονο επαγγελματία με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία και αποδοτικότερα συστήματα της κατηγορίας του.

SL2900

Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα Με Εκτροπή
Κορυφαίες επιδόσεις

Το SL2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή που ικανοποιεί ευρείας κλίμακας απαιτήσεις ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ιδιαίτερα κομψών κατασκευών.

Η μινιμαλιστική εμφάνιση του συστήματος καθορίζεται από το ελάχιστο πλάτος του προφίλ στο κεντρικό τμήμα και από το κρυφό εξωτερικό πλαίσιο, ενώ ο πλήρης ενσωματωμένος οδηγός επιτρέπει την εύκολη διέλευση και μεγιστοποιεί την άνεση των χρηστών.

Πέρα από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, το SL2900 είναι το μοναδικό σύστημα που συνδυάζει την ευκολία λειτουργίας των συστημάτων ανύψωσης-ολίσθησης με την απόλυτα στεγανή σφράγιση που παρέχεται από τα στοιχεία ανάκλησης και ολίσθησης. Το πλεονέκτημα αυτό οφείλεται σε ένα σύστημα συνεχούς σφράγισης γύρω από την περίμετρο, το οποίο εξοικονομεί μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

Χάρη στην καινοτόμο λειτουργία του κρυφού μηχανισμού SOFT CLOSEτο φύλλο του συστήματος επιβραδύνεται κατά το κλείσιμο και οδηγείται αξιόπιστα στην τελική θέση, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμού και βλάβης στα στοιχεία του παραθύρου.

SL320

Συρόμενο – Ανασυρόμενο Σύστημα
Πανέξυπνο και κομψό

Το SL320 είναι το νέο ανασυρόμενο-συρόμενο σύστημα της Aluminco που αναβαθμίζει τις θεμελιώδεις λειτουργίες ενός συρόμενου συστήματος ενώ φέρει μία σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που παλαιότερα χαρακτήριζαν συστήματα υψηλότερης κατηγορίας.

O εξαιρετικός σχεδιασμός του πλαισίου, με ευθείες κομψές γραμμές, είναι απολύτως σύμφωνος με τις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις που επιτάσσουν minimal γραμμές, εξασφαλίζει ένα ελαφρύ σύστημα ενώ φέρει πλήθος τυπολογιών που μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο εύρος αναγκών, παρέχοντας την επιπλέον δυνατότητα μεγάλου μεγέθους κατασκευών.

Με μηχανισμούς απλού συρόμενου και ανασυρόμενου και την πληθώρα εναλλακτικών λύσεων, είναι το πλέον κατάλληλο σύστημα για περιοχές με θερμότερο κλίμα.