ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

SH3200

Σύστημα Παντζουριού ALUMINCO
Πληθώρα τυπολογιών ασυναγώνιστης λειτουργικότητας

Το SH3200 είναι η πρόταση της ALUMINCO για υψηλής ποιότητας και ευρείας ποικιλίας παντζούρια, τα οποία προσφέρουν εξωτερική σκίαση και αερισμό και είναι ιδανικά για ιδιωτικές κατοικίες αλλά και για παραδοσιακά κτίρια και διατηρητέους οικισμούς. Πληθώρα επιλογών για την κατασκευή παντζουριών σε όλες τις δυνατές τυπολογίες σε κλασική ή μοντέρνα γραμμήσυνεργάζεται με ανοιγόμενα κουφώματα, αλλά και ως ανεξάρτητη κατασκευή.

Το SH3200 δέχεται όλη την γκάμα των σταθερών περσίδων, καθώς επίσης και το σύστημα της κινητής περσίδας των 25mm. Το σύστημα παντζουριού SH3200 αποδεικνύεται στην πράξη ένα ευχάριστο σύστημα, εξαιρετικά φιλικό και λειτουργικό στη χρήση, μοναδικό στο είδος του.

SH3400

Σύστημα σκίασης ALUMINCO
Hλιοπροστασία και ελεγχόμενος φυσικός φωτισμός

Οι ειδικού σχεδιασμού περσίδες έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν είτε οριζόντια είτε κάθετα, με δυνατότητα κίνησης ή σταθερές, παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάλογα με τις ανάγκες κατασκευής και τις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα και ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα είναι ότι το κενό μεταξύ σκελετού και περσίδας είναι μόλις 10 mm ικανοποιώντας απόλυτα κάθε απαίτηση για ελαχιστοποίηση της ηλιακής ακτινοβολίας.

EWS 40

EUROPA

Το EWS 40 είναι ένα πλήρες σύστημα που σχεδιάστηκε για να καλύπτει μεγάλη γκάμα κατασκευαστικών αναγκών σε κτίρια. Καλύπτει άριστα λειτουργικές ανάγκες, όπως παντζούρια που προσφέρουν ασφάλεια, σκίαση, αλλά και αισθητικές ανάγκες καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με συστήματα όπως το EUROPA ELEMENT.

Στις κατασκευαστικές δυνατότητες περιλαμβάνεται μεγάλη γκάμα από περσίδες παντζουριών και προφίλ σκίασης. Η επιλογή για μηχανισμό κινητής περσίδας, δίνει την δυνατότητα για ρύθμιση του αερισμού και του φωτισμού στον χώρο. Παράλληλα η δυνατότητα για ενσωματωμένη σήτα προσφέρει προστασία από έντομα επιτρέποντας τον απρόσκοπτο αερισμό του χώρου, καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Κεντρικό πλεονέκτημα του συστήματος είναι η δυνατότητα κάλυψης ανοιγόμενων, πτυσσόμενων και συρόμενων κατασκευών χρησιμοποιώντας πολλά κοινά προφίλ και εξαρτήματα.

LOUVRES SHADING SYSTEM

EUROPA

Η ολοκληρωμένη πρόταση για ηλιοπροστασία και εξοικονόμηση ενέργειας που βρίσκει εφαρμογή στα λεγόμενα “έξυπνα” κτίρια. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των περσίδων με τη μορφή πτερυγίου δίνει τη δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης στην εξωτερική όψη νέων ή και παλαιών κτιρίων.

Διαθέτει 4 διαφορετικά πτερύγια με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, για την αποφυγή υπερθέρμανσης του εσωτερικού χώρου των κτιρίων, την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς επίσης και την ασφάλεια των γυάλινων επιφανειών του κτιρίου από θραύση. Τα πτερύγια σε κάθε κατασκευή μπορεί να είναι σταθερά ή με δυνατότητα ρύθμισης της επιθυμητής κάθε φορά κλίσης.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:
• Σταθερά ή κινητά πτερύγια
• Κατασκευές πέργκολας
• Ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης